Radiocoach Pierre Papa

Pierre Papa

Pierre begon zijn radiocarrière in 1992 als dj op Radio 3FM. In 2003 werd hij programmaleider bij radiostation FunX en begon hij met het coachen van jong radiotalent.

De Veronica Radioschool

Radio Taleneten Coach: Pierre PapaIn 2005 startte hij zijn eigen coachingbedrijf Radiocoach. Pierre werd ook de vaste coach van De Veronica Radioschool , waarvan ondertussen velen zijn doorgestroomd naar landelijke radiostations,zoals Barend van Deelen en Lex Gaarthuis etc.

Ook was Pierre dj-coach bij KinkFM, waar hij talenten als Martijn Biemans en Mark van der Molen begeleidde.

De radiocoach van Nederland

Van 2012 tot 2014 was hij eigenaar van Crush Radio, The Talent Station. Een talentenstation en opleiding voor de landelijke radio. Tom van der Weert (SLAM!) , Sanne v/d Meijden (SLAM!) en Wouter Mulder (producer van de Top40, Radio538) braken door dankzij Crush. Pierre staat in de radiowereld bekend als DE radiocoach van Nederland en coacht bij veel landelijke radiostations, o.a. bij Radio538, Slam!, NPO Radio 1, BNR, NPO Radio2, Q-Music, Radio10 en Radio Veronica.

Hij begeleidt jong en gevorderd radiotalent maar coacht ook radioshows en crews, zoals: bij Igmar (Igmar Felicia, SLAM!), Avondploeg (Radio538), en De Wild in de Middag  (Ruud de Wild , NPO Radio2).

 Facebook
 @radiocoachNL