Over Radiocoach

Welkom bij Radiocoach

Radio-, multimedia- en talentcoaching. Bij Radiocoach ben je hiervoor aan het juiste adres. Het bedrijf, dat in 2005 door (ex)radiomaker Pierre Papa, werd opgericht, is marktleider op dit gebied.

Papa presenteerde zelf onder andere op NPO 3FM, FunX en gaf les op de Veronica Radioschool. Voor Radiocoach traint hij airpersonalities, sidekicks, producers, verslaggevers, newsanchors en multimediatalenten. Zowel in opdracht van radio- en mediabedrijven als in opdracht van particulieren.

Radiocoach ook voor instellingen en bedrijven.

Daarnaast produceert Radiocoach podcastshows voor bedrijven en instellingen. Een recent voorbeeld is de podcast voor Kessels&Smit, the learning company. Ook wordt er momenteel gewerkt aan De Radiopodcast, dat gepresenteerd wordt door een radio en marketing-manager van de NPO. Papa heeft hierin een vaste rubriek.

De huidige opdrachtgevers zijn de minste niet. Denk hierbij aan Radio538, Talpa Radio, Q-Music, Slam!, de NPO, BNR Nieuwsradio en Meteo Consult.

Benieuwd wat Radiocoach voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Check het hier of stuur een mailtje naar info@radiocoach.nl.