LexGaarthuisSceptisch en eigenwijs (zoals zoveel jonge jocks zijn) stapte ik in mijn leerjaar van de Veronica Radioschool in 2006 de coaching-studio binnen. De inkt van mijn eerste landelijke radiocontract bij 100%NL was net droog.

De radiocoach keek mij hoopvol aan en ik had geen idee wat ik moest verwachten en of ik iets kon opsteken van deze sessies. Mijn scepsis sloeg om in een gezonde spanning, omdat Pierre binnen een uur kon benoemen wat in de basis mijn sterke en zwakke punten waren. Erg handig, omdat ik hier zelf geen idee van had.

De coachingsessies heb ik als erg relaxt en leerzaam ervaren. Pierre leert je naar jezelf te kijken en vooral luisteren op een andere manier dan je gewend bent. En dat heeft bij mij voor groei gezorgd. Een spiegel dus, met twee goede oren!

Na de sessies ben ik bij 100%NL doorgegaan en in 2008 de overstap gemaakt naar SLAM!FM waar ik de ochtendshow presenteer van maandag t/m vrijdag. En tot op de dag van vandaag hoor ik nog af en toe Pierre’s stem in mijn hoofd als ik shows voorbereid of zelfs als ik on-air bezig ben. Leerzaam en leuk zijn de sessies en Pierre zelf is een vakidioot in de positieve zin van het woord!

 

Lex Gaarthuis

DJ bij Radio10
Ochtendshow Goeiemorgen Lex 06.00-10.00 uur

Lex Gaarthuis (DJ Radio10),