Ik ken Pierre inmiddels al zes jaar. Op de Veronica Radioschool ben ik voor het eerst met Pierre in aanraking gekomen. Pierre verzorgde er de coaching van de dj’s en daar viel ik ook onder.

Vanaf het allereerste begin heb ik de werkwijze van Pierre altijd erg prettig gevonden. Als 19-jarige ex-puber, die graag bij de radio wilde werken, kon hij mij precies die handvaten bieden die ik nodig had. Het mooie van Pierre is dat hij bij aanvang van de coaching altijd eerst graag wil weten hoe het met je gaat, hoe je je eigen ontwikkeling ervaart en bovendien ook hoe je de coaching van vorige keer hebt ervaren. Pierre is iemand die hard kan zijn op de inhoud, maar zacht op de mens. Als iets niet goed is dan zal hij dat zonder meer duidelijk maken, maar hij reikt ook direct de handvaten aan om dat onderdeel te verbeteren bij jezelf. Verder kan Pierre ontzettend enthousiast worden van een spreek die hij goed vindt. Bij mij zijn dat over het algemeen spreeks waarin ‘the love of music’ duidelijk naar voren komt. Om Pierre even te citeren: “Ja Koen, dit ben jij, dit geloof ik meteen.”

Ik heb ontzettend veel verschillende dingen geleerd. Zonder de coaching van Pierre, die ik de afgelopen jaren intensief heb gekregen, was ik niet geweest waar ik nu ben. Natuurlijk moet je als dj alles grotendeels zelf doen en ontdekken. Maar ik kan zonder meer stellen dat ik zonder de coaching van Pierre, allereerst bij de Veronica Radioschool/V-Radio en inmiddels bij Q-music, niet díe dj was geweest die ik nu ben.

Koen Hansen

DJ bij 100%NL
Middagshow 16:00-19:00 uur

 

Koen Hansen (DJ 100% NL),