Joris Klokkers

Via de StukTV Takeover (2017) kwam ik in contact met Pierre. Ik was heel erg zoekende naar wat precies mijn style was qua radio maken en daar weet Pierre als geen ander raad mee. Hij had vrij snel door waar mijn kwaliteiten lagen en haalde deze goed naar voren waardoor mijn radioprogramma en ik ook persoonlijk als jock beter werd.

Het fijne van de coaching is, is dat Pierre zelf heel relaxt is en zijn feedback altijd opbouwend is, nooit kritiek waar je verder niks mee kunt. Klinkt misschien als vanzelfsprekend, maar het getuigt van ongelofelijk veel liefde voor het vak maar belangrijker nog: het vermogen om jezelf als radiocoach zijnde enigszins weg te cijferen en het beste van je protegee naar boven te halen.

Wat mij altijd zal bijblijven is de goede energie die je krijgt na zo’n sessie. Je stapt gemotiveerd de deur uit en je hebt gelijk zin om keihard te beuken in je programma en alle tips die je gekregen hebt in de praktijk te brengen. De coaching is niet alleen leerzaam, maar vooral ook su-per leuk!

Joris Klokkers DJ Wild FM en producer Radio538,