Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer het genoegen gehad om gecoacht te mogen worden door Pierre. Ik was zelf best zenuwachtig omdat ik me nogal kwetsbaar voel op het moment dat je samen terugluistert en er wordt gevraagd ter plekke te improviseren. Pierre is iemand die je op je gemak stelt en begrip heeft voor onzekerheden, dat is iets wat meteen naar voren kwam. Goeie gozer! Dat is voor mij net zo belangrijk als de daadwerkelijke coaching.

Over de gehele linie heeft Pierre me erg geholpen. Kreeg ik de eerste coaching nog handvatten om mijn basis te verbeteren, de volgende sessie wist hij exact waar we het over hadden gehad en waar ik aan heb moeten werken. Daardoor konden we in een adem door met andere zaken. Vooral op het gebied van stemgebruik, introjocken en gebruik van vormgeving heeft Pierre me snel vooruit geholpen. Daarnaast is het ook een prettige sparringspartner: hij helpt bij het perfectioneren van bestaande items maar voor een onvervalste brainstormsessie staat Pierre ook open.

Tot slot: je krijgt vrijwel meteen na de coaching een gedetailleerd verslag opgestuurd. Dat is erg prettig, zo kan je ook maanden na je coaching het evaluatieverslag nog eens doornemen waardoor je geheugen nog eens wordt opgefrist en oude fouten tot het verleden blijven behoren.

Eva Koreman
DJ bij  NPO 3FM Maandag t/m donderdag 12.00 -14.00 / Stationvoice NPO 3FM

Winnaar Zilveren Radioster 2017

 

Eva Koreman (DJ 3FM),