Barry-Brand2005: De Veronica Radioschool opent zijn deuren en ik was 1 van de gelukkige 24 deelnemers. In een jaar tijd radioles krijgen! Hoe fantastisch. Ik zat in de vakgroep DJ en kreeg in de 2e helft van cursus 4 weken achter elkaar les van Pierre Papa. Zaterdagmiddag een uur lang samen met Pierre in de studio. Zo ontzettend eng maar achteraf zo ontzettend leerzaam en vooral leuk!

Natuurlijk heeft iedereen stiekem een ideaal beeld voor ogen. De één wil graag een personality zijn en de andere draait het liefst veel muziek en blijft op de achtergrond. Door de coaching van Pierre krijg je een goed beeld over je kennen en kunnen. Tot in de kleinste details zal Pierre ingaan op je techniek, woord keuze maar ook muziekgebruik en afwisseling.

Het mooiste van de coach Pierre is zijn enthousiasme voor het vak zelf! Je kunt uren praten over de radiowereld en dat maakt het allemaal erg fijn om met Pierre te werken. Niet “dit is slecht en dat is niet goed!” maar “dat is leuk en probeer dat eens op die manier”. Gemotiveerd ga je met veel plezier je radioprogramma in. Is goed voor je zelfvertrouwen overigens; -)

Of je nu al een radioheld bent of beginnend. Het is voor iedereen niet alleen erg leerzaam maar voornamelijk erg leuk om coaching te krijgen in de leukste mediatak: Radio. (zijn mijn woorden natuurlijk)

 

Barry Brand

DJ bij Radio Decibel
Ochtendshow De Dagstart, 06.00-10.00 uur.

Barry Brand (DJ Radio Decibel),