Krush Radio, The Talentstation is geopend!

12 januari 2013 was het zover: Nederland heeft, na het verdwijnen van V-Radio, weer een Talentstation! Ditmaal in de vorm van Krush Radio, een initiatief van Philip Jan de Winter en Pierre Papa.

740859_493114664068096_159027942_oHet voorspel
Het pand van Radiocoach is omgetoverd tot een chique receptie. Er wordt natuurlijk live radio gemaakt, te volgen in beeld en geluid. In aanloop naar de officiële ceremonie zorgen Koen Hansen (Q-Music) en Rutger Radstaake (Radio Decibel) voor de pré-show. Rutger trok als laatste bij V-Radio de schuif dicht, maar mocht nu ook een nieuw tijdperk inluiden door als eerste de schuif open te zetten.

Erik de Zwart
De officiële opening wordt verzorgd door niemand minder dan Erik de Zwart. Hij draagt een initiatief als Krush Radio een warm hart toe omdat ze dat in zijn tijd nog niet hadden. Vandaag de dag is dat met een opleiding tot DJ of producer wel anders en krijg je de begeleiding die je volgens hem tegenwoordig nodig hebt om stappen te kunnen maken. Onder het toeziend oog van vele bekende nederlandse radiomakers, wordt The Talentstation met een druk op de rode knop geopend. De eerste “echte” show op Krush Radio is een feit met niemand minder dan Daniël Lippens en Ivo van Breukelen van SLAM!FM.

Daniël & Ivo
De openingsshow van Daniël en Ivo is bij de start al legendarisch. Onder andere Erik de Zwart en Ferry Maat kruipen samen achter de microfoon. Na de spetterende opening is het tijd voor de talenten om te laten zien waarom net zij geselecteerd zijn voor Krush. Dat doen ze stuk voor stuk met verve en zetten –ondanks dat ze maar een half uur hebben- allemaal een volwaardige show neer.

Het was een dag om nooit te vergeten. Met de lancering van Krush Radio, The Talentstation, is er radiogeschiedenis geschreven. We willen alle mensen bedanken die hebben meegewerkt aan de opening van Krush.

Comments are closed.