Giel Beelen in Webinar Visual Radio

Het thema van onze tweede Webinar is Visual Radio. Over het ontstaan, de ontwikkeling en de toekomst van multimediaal uitzenden.

Onze hoofdgast is Giel Beelen van 3FM. Giel zorgde er jaren geleden voor dat Visual Radio meer werd dan alleen beelden van de radiostudio. Na het experimenteren in de Freaknacht werd het visuele aspect van radio volwassen tijdens Serious Request. 1 van de technische pioniers hiervan is Dennis Laupman, ook hij is onze gast tijdens de Webinar. Onze derde gast is Alexander Joziassen, Innovation Director bij de 538 Group. Alexander ontwikkelde de huidige manier van visual radio bij Radio 538, er worden nu automatisch clips gestart vanaf de dj-tafel in de studio van Radio538 en dat is uniek in de wereld. Hoe werkt dat en wat is belangrijk bij het maken van Visual Radio? Radiocoach Pierre Papa praat daar over met de gasten en aan de hand van filmpjes uit heden en verleden.

Ook jij kunt vragen stellen en ervaringen met ons delen. Wanneer? Donderdag 24 september om 20.00 uur via de website www.radiocoach.nl , de webinar is gratis en voor iedereen toegankelijk. Ook na afloop! Wij hebben er nu al zin in, jij ook? Tot snel.

Comments are closed.