Radiocoach en Talpa Radio breiden samenwerking uit

  

Sinds 6 jaar coach en begeleid ik op wekelijkse basis airtalents in opdracht van Radio538/Talpa Radio, mijn grootste opdrachtgever. Radio 538 is al jaren het best beluisterde radiostation van Nederland. Als radiocoach/airtalentcoach zit ik tussen de makers en de programmadirectie in en kan ik vaak met een fris en onafhankelijk advies zowel de makers als de directie doen bewegen. Let wel, de uiteindelijke beslissingen worden nooit door mij als radiocoach genomen, dat is niet aan mij maar aan de programmadirecteur. Het beste uit talent of uit een team halen en een groter (360 graden) luisterbereik creëren vind ik het mooiste wat er is! Onze samenwerking duurt inmiddels 6 jaar en is naar volle tevredenheid van beide partijen en mede om deze reden breiden Talpa Radio en Radiocoach  de samenwerking uit. Vanaf nu ben ik als coach ook inzetbaar op de andere mooie stations van Talpa Radio, zoals Radio10 en Radio Veronica.

Ik ben hier trots op en vind het geweldig om naast 538 nu ook voor de andere radiostations van Talpa te mogen coachen/begeleiden. Ook de vrijheid die ik als onafhankelijk radiocoach krijg is prettig werken omdat ik als zelfstandig radiobedrijf ook gewoon voor andere radiostations in Nederland mag blijven werken, zowel publiek als commercieel.  Sinds Radiocoach als bedrijf bestaat en dat is alweer bijna 13 jaar, heb ik radiocoaching altijd op een zakelijke manier benaderd. Zoals productiebedrijven dat doen in de tv-wereld. Talpa Radio is het grootste radiobedrijf van Nederland en ik ben er trots op dat Radiocoach en Talpa Radio een nieuwe stap hebben gezet in onze samenwerking. http://www.talparadio.nl/

Pierre Papa

Comments are closed.